• +385 98 16 15 292
  • kubus.projekt@gmail.com
  • Kubus Projekt d.o.o.

O nama

Naša vizija i naš cilj

KUBUS PROJEKT d.o.o. za projektiranje, nadzor i građenje je privatna tvrtka osnovana u Zadru s ciljem pružanja kvalitetnih usluga iz područja arhitekture, građevine i energetske učinkovitosti zgrada, koje će u potpunosti zadovoljiti potrebe i želje naših klijenata.


Bavimo se izradom cjelokupne građevinsko tehničke dokumentacije, kako za postojeće objekte u duhu ozakonjenja zgrada (tj. legalizacije zgrada), tako i za novogradnju i rekonstrukciju postojećih zgrada i obiteljskih kuća u vidu ishođenja građevinskih dozvola i etažnih elaborata.


Bavimo se i stručnim nadzorom građenja, od prijave gradilišta nadležnim institucijama do primopredaje objekta i tehničkog pregleda zgrade, sve u skladu sa Zakonom o gradnji (NN.153/13), odobrenom tehničkom dokumentacijom i pravilima tehničke struke.


Nudimo i usluge energetskog certificiranja kuća, stanova i poslovnih prostora, bez obzira na njihovu veličinu i složenost. Brzo, profesionalno i stručno obavljamo energetske preglede vaših nekretnina i izrađujemo energetske certifikate za potrebe prodaje ili iznajmljivanja vaših nekretnina, u najkraćem mogućem roku.


Naša vizija i naš cilj je pružiti kompletnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima, a da bi to uspjeli stručan tim ovlaštenih inženjera građevinarstva i arhitekture stoji Vam na usluzi.