• +385 98 16 15 292
  • kubus.projekt@gmail.com
  • Kubus Projekt d.o.o.

Politika privatnosti

  1. Tko je voditelj obrade osobnih podataka?

Kubus projekt d.o.o. je  voditelj obrade Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka.  Kubus projekt kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.

  1. Koju vrstu osobnih podataka prikupljamo?

Osobni podaci koje prikupljamo su IP adresa te vaše ime i prezime i ostali kontakt podaci, sakupljamo ih isključivo u trenutku kada nas kontaktirate, a podaci su nužni za pružanje traženje usluge. Vašim podacima pristup imaju isključivo djelatnici i vlasnici tvrtke Kubus projekt d.o.o.

  1. Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj koristi Google Analytics za prikupljanje statistike posjeta. Google Analytics je produkt Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, United States. Daljnje informacije o zaštiti podatka u vezi Googlea mogu se naći na https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ i  http://www.google.com/analytics/terms/us.html. Google Analytics je dodatno objašnjen na linku https://www.google.com/analytics/.

  1. Upotreba kolačića (Cookies)

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

  1. Koliko dugo čuvamo osobne podatke?

Vaše podatke ćemo čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarenje svrhe radi koje ih obrađujemo. Kriterij na temelju kojega određujemo razdoblje čuvanja osobnih podataka je upravo svrha prikupljanja i vremenski rok u kojem želite da Vam pružamo naše usluge.